Om företaget

Ulf och flyttbussen på väg i Tyskland

Expressbyrån har anor från 1888 som fortfarande verkar i Västerås för kundens bästa när det gäller transporter av flyttgods och magasineringar. Vi har alltid varit öppna för att ta till nyheter och prova på nya lösningar för att kunna erbjuda ett säkert, smidigt och effektivt uppdrag.

Det vi gör är att vi hjälper kunder med en transportlösning som kräver lite mer. Så gott som allt vi åtar oss kräver stor precision och varsamhet, något som för oss är mycket viktigt. Vi flyttar allt från enskilda saker inom Västerås eller andra städer till hela hem runtom i Europa. Vi åtar oss gärna de uppdragen som kräver det lilla extra.

Företaget har sedan flera åt tillbaka varit familjeägt och drivs numera av Tony som har varit verksam sedan tidigt 90-tal. Flertalet av de anställda har varit med oss under många år och trivs med oss, jobbet och kunderna.

Det är för oss viktigt att vara anslutna till ett branschorgan och är därför medlemmar i både Sveriges Åkeriföretag och Sveriges Möbeltransportörers förbund. Vi är sedan 2007 kvalitetscertifierade och arbetar alltid för att kunderna ska känna sig så trygga som möjligt.